Duiven

Welkom bij het BabyPeuterCafé Duiven. Een initiatief van ouders voor ouders en verzorgers van kinderen van 0-4 jaar.

In Duiven is er op woensdag een vrijblijvende inloopochtend van half 10 tot half 12. Drink een lekker kopje koffie (€1) of thee (gratis) terwijl de kinderen spelen. Er is speelgoed aanwezig voor de grotere kinderen en een rustige hoek met een speelmat voor baby’s. Rond half 11 eten we gezamenlijk het meegebrachte fruit en zingen we soms wat liedjes. Elke maand nodigen we een gastspreker uit die komt vertellen over een onderwerp dat aansluit op de interesses van onze bezoekers. Ook buiten café-tijden ontmoeten we elkaar, bijvoorbeeld in het park of de dierentuin. Alle activiteiten (tijdens én buiten café-tijden) zijn erg laagdrempelig en vooral geheel vrijblijvend; je doet alleen mee met wat je leuk vindt!

In september 2013 werd de inloopochtend voor ouders&kinderen opgericht door 2 moeders; Natalie en Liesbeth. Na een jaar gebruik te hebben gemaakt van het Huis van Droo, verhuisden we in 2014 naar de kantine van sporthal Triominos. Daar hebben de huidige gastvrouwen Femke en Souad het stokje overgenomen en werd de inloop het huidige BabyPeuterCafé. Sinds maart 2016 maken we met veel plezier gebruik van het BSO lokaal van OBS de Wereldwijzer.

Openingstijden

Woensdag

9u30 – 11u30

Contactgegevens

  • Goudenregenstraat 1
    6921 Duiven

  • 06 137 089 36

  • duiven@babypeutercafe.nl

Femke de Groot (1981)

Met veel plezier ben ik sinds 2015 gastvrouw bij het BabyPeuterCafé Duiven. Dat de kinderen er samen spelen en leren vind ik mooi om te zien. Maar ook de sociale contacten die ikzelf en andere ouders er opdoen vind ik erg waardevol.
Ik woon sinds 2008 in Duiven en ben in 2011 getrouwd met Jorris en inmiddels moeder van Arthur (2012) en Kasper (2015). Ik ben full-time moeder en naast het BabyPeuterCafé doe ik wisselend ander vrijwilligerswerk, altijd op het gebied van sociale verbinding. Verder liggen mijn interesses bij natuurlijke (op)voeding, koken, tuinieren en handwerken.

Openingstijden

Woensdag

9u30 – 11u30

Souad ben Kaddour (1982)

Geboren en getogen in Venlo, ben ik op 28 jarige leeftijd naar Duiven verhuisd. Als nieuwkomer binnen de gemeente Duiven had ik geen sociale contacten. Nadat ik mijn eerste kind kreeg (in 2014), werd de behoefte om contacten te leggen sterk en ben ik dus terecht gekomen bij de speelochtend. Nu, drie jaar later ben ik samen met Femke gastvrouw en ga ik met plezier, met mijn twee kinderen Redouan en Naoual,  naar het Babypeutercafé. Voor mij betekent het babypeutercafé een plek voor ouders/verzorgers, waar ze voor even ‘geen ouder’ zijn. Dit terwijl de kinderen spelen en elkaar ook leren kennen. Op dit moment ben ik fulltime moeder en in mijn vrije tijd ga ik regelmatig op familiebezoek.

Contactgegevens

  • Goudenregenstraat 1
    6921 Duiven

  • 06 137 089 36

  • duiven@babypeutercafe.nl

BabyPeuterCafé Duiven

werkt samen met: