Huissen

**BPC Huissen is momenteel gesloten**

Baby Peuter Café Huissen is ontstaan vanuit onze wens om dichtbij huis een plek te creëeren om laagdrempelig samen te komen met andere ouders en verzorgers uit Huissen e.o. Via Facebook kwamen wij, Mirjam en Evelien, elkaar tegen en we bleken dezelfde wens te hebben.

In eerste instantie organiseerden we ontmoetingen in onze huiskamers. Toen die te groot werden was het tijd om verder te kijken. We zijn in gesprek gegaan met Mike van de Koppel van IKC ’t Holthuus en hij was net zo enthousiast als wij.

Sinds 15 maart 2017 is Baby Peuter Café Huissen een feit en is iedereen elke maandag van 9.00-11.30 uur welkom in het Leerlab-lokaal dat je via de Peuterwerk ingang kunt bereiken. Dit is een mooi ruim lokaal met een apart hoekje voor de baby’s. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om lekker buiten te gaan zitten! We kunnen dit buitengedeelte afsluiten met een hek.

We vinden het belangrijk dat iedereen welkom is. Ondanks verschillen in achtergrond en visie, zijn we namelijk allemaal ouders en kan het heel prettig zijn om af en toe of juist elke week terecht te kunnen bij het Baby Peuter Café. Om gewoon even een kop thee te drinken, terwijl je peuter een bouwwerk maakt van blokken. Of juist om eens te kunnen sparren met andere ouders over problemen waar je tegen aan loopt. Niets moet, alles mag.

Wees welkom, ontmoet elkaar en speel!

Openingstijden

maandag 9u00 -11u30

Openingstijden

maandag 9u00 -11u30

Contactgegevens

 • Ot en Sienpad 9
  6852 EG Huissen

 • 06 – 52 79 39 91 (Mirjam)
  06- 38 54 37 15 (Evelien)

 • huissen@babypeutercafe.nl

Mirjam

tekst volgt

Contactgegevens

 • Ot en Sienpad 9
  6852 EG Huissen

 • 06 – 52 79 39 91 (Mirjam)
  06- 38 54 37 15 (Evelien)

 • huissen@babypeutercafe.nl

Evelien Ruzette (1985)

Hallo ik ben Evelien Ruzette, getrouwd met Vincent en moeder van Noa (2012) en Lea (2016). Sinds 2014 wonen wij in Huissen, in de wijk Loovelden. Het wonen in Huissen bevalt ons zeer goed. We voelen ons erg thuis in deze gezellige gemeenschap, waar altijd wat te doen is.

Noa zit in groep 1 op IKC ’t Holthuus. Toen zij nog klein was bezocht ik regelmatig andere baby/peutercafé’s, maar ik vond het onhandig dat ik hiervoor altijd moest reizen.

Met de komst van Lea was dat reizen de eerste maanden zelfs onmogelijk wegens veel huilen. Dus ontstond de wens om binnen Huissen zelf iets te organiseren.

BabyPeuterCafé Huissen werkt samen met :